Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton
Doriți un iluminat excepțional pentru grădina, balconul sau terasa dumneavoastră? Acest felinar din beton în formă de bufniță devine un element decorativ interesant și unic. Este potrivit pentru utilizare în aer liber. Simplitatea sa și, în același timp, robustețea pe care i-o conferă materialul folosit, imprimă spațiului un aspect modern și de bun gust.Interiorul felinarului din beton oferă amplasarea mai multor lumânări sau a altei surse de lumină. Lumina care iese din ea este slabă și confortabilă, perfectă pentru a vă relaxa seara. Așezați-l singur sau combinați-l cu alte elemente decorative pentru a crea un impact vizual impresionant. .
5,0 1
34

Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton

reducere -31%
Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton

Decorațiune Bufniță pentru lumânări, 14 x 14 x 19 cm, beton

1 review-uri
Iniţial: 48,99 lei | Reducere: 15,00 lei 33,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 33,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereDoriți un iluminat excepțional pentru grădina, balconul sau terasa dumneavoastră? Acest felinar din beton în formă de bufniță devine un element decorativ interesant și unic. Este potrivit pentru utilizare în aer liber. Simplitatea sa și, în același timp, robustețea pe care i-o conferă materialul folosit, imprimă spațiului un aspect modern și de bun gust.
 
Interiorul felinarului din beton oferă amplasarea mai multor lumânări sau a altei surse de lumină. Lumina care iese din ea este slabă și confortabilă, perfectă pentru a vă relaxa seara. Așezați-l singur sau combinați-l cu alte elemente decorative pentru a crea un impact vizual impresionant.

.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19 cm
Culoare: gri
Greutate: 1,58 kg
Înălţime: 14 cm
Lăţime: 14 cm
Material: beton

Codul de catalog:

 704939
Distribuie

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide