Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit cu recipient Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit   cu recipient
 Acest dispozitiv de scos sâmburi din prune are un mecanism unic prin care sâmburii sunt separați ușor și rapid de prune. Acesta separă sâmburii în bolul inferior, iar prunele cad separat în cel de-al doilea bol - pregătit de dumneavoastră. În acest fel, puteți curăța prunele în cel mai scurt timp, de exemplu pentru a face prăjituri, deserturi, gemuri etc. Când îl utilizați, puteți seta diferite dimensiuni de prune pentru a fi curățate. Stabilitatea este asigurată de picioarele din cauciuc de pe fundul recipientului. Capătul moale de pe mâner asigură o manevrare confortabilă și sigură. După lucru, curățați pistonul sub apă curentă, iar celelalte părți pot fi puse în mașina de spălat vase.
3,5 1
142

Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit cu recipient

reducere -23%
Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit   cu recipient Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit   cu recipient Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit   cu recipient

Dispozitiv de scos sâmburi din prune Leifheit cu recipient

1 review-uri
Iniţial: 184,99 lei | Reducere: 43,00 lei 141,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 141,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 44 Norocei

DescriereAcest dispozitiv de scos sâmburi din prune are un mecanism unic prin care sâmburii sunt separați ușor și rapid de prune. Acesta separă sâmburii în bolul inferior, iar prunele cad separat în cel de-al doilea bol - pregătit de dumneavoastră. În acest fel, puteți curăța prunele în cel mai scurt timp, de exemplu pentru a face prăjituri, deserturi, gemuri etc.

Când îl utilizați, puteți seta diferite dimensiuni de prune pentru a fi curățate. Stabilitatea este asigurată de picioarele din cauciuc de pe fundul recipientului. Capătul moale de pe mâner asigură o manevrare confortabilă și sigură.

După lucru, curățați pistonul sub apă curentă, iar celelalte părți pot fi puse în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 19,7 cm
Culoare: alb
Greutate: 0,55 kg
Înălţime: 22,9 cm
Lăţime: 19,7 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 804904
Distribuie
leifheit

Review-uri

3,5 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide