Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Doză de paste Berlinger Haus Rosegold MetalliLine Doză de paste Berlinger Haus Rosegold MetalliLine
 Această doză elegantă, din colecția Rosegold Metallic, este fabricată din oțel inoxidabil și este ideală pentru păstrarea pastelor. Poate fi utilizată și pentru păstrarea unor accesorii de bucătărie mărunte (tăietoare, forme, decorațiuni). Veți avea totul aranjat și la îndemână. Doza nu doar că este practică dar poate servi și ca o decorațiune în orice casă.
0,0 0
91

Doză de paste Berlinger Haus Rosegold MetalliLine

Doză de paste Berlinger Haus Rosegold MetalliLine

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă doză elegantă, din colecția Rosegold Metallic, este fabricată din oțel inoxidabil și este ideală pentru păstrarea pastelor. Poate fi utilizată și pentru păstrarea unor accesorii de bucătărie mărunte (tăietoare, forme, decorațiuni). Veți avea totul aranjat și la îndemână. Doza nu doar că este practică dar poate servi și ca o decorațiune în orice casă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: arămiu
Diametru: 9,5 cm
Înălţime: 30 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox
Volum: 1,65 l

Codul de catalog:

 114718
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide