Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Extensor latex cu mânere, albastru Extensor latex cu mânere, albastru
 Extensorul este conceput pentru a întări umerii, brațele, pieptul și spatele. Sarcina poate fi scăzută sau mărită după cum este necesar. Direct pe extensor este prezentată o mulțime de exerciții care pot fi efectuate. Extensorul este fabricat din cauciuc din latex și elemente de fixare din plastic. În starea de repaos, lungimea lui totală este de 80 cm.
4,0 12
34

Extensor latex cu mânere, albastru

Extensor latex cu mânere, albastru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereExtensorul este conceput pentru a întări umerii, brațele, pieptul și spatele. Sarcina poate fi scăzută sau mărită după cum este necesar. Direct pe extensor este prezentată o mulțime de exerciții care pot fi efectuate.

Extensorul este fabricat din cauciuc din latex și elemente de fixare din plastic. În starea de repaos, lungimea lui totală este de 80 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Material: latex

Codul de catalog:

 353219
Distribuie

Review-uri

4,0 (12 review-uri)
91 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide