Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru
 AceasAceastă farfurie de desert din colecția Granit este din porțelan și va ieși în evidență pe orice masă. Farfuria este decorată cu un model din granit și cu linie fină aurită pe margine. Este fabricată din așa-zisul poțelan osos de înaltă calitate. Nu este compatibilă cu cuptorul cu microunde.
5,0 1
106

Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru

Reducere
Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru

Farfurii desert Altom Granit 20 cm, 6 piese, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceasAceastă farfurie de desert din colecția Granit este din porțelan și va ieși în evidență pe orice masă. Farfuria este decorată cu un model din granit și cu linie fină aurită pe margine. Este fabricată din așa-zisul poțelan osos de înaltă calitate. Nu este compatibilă cu cuptorul cu microunde.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 113338
Distribuie
altom

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide