Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de masă Bellatex Gita Ierburi, 120 x 140 cm Față de masă Bellatex Gita Ierburi, 120 x 140 cm
 Fața de masă decorativă este o adevărată podoabă a mesei şi nu trebui să lipsească nici de pe a dvs. Fețele de masă dau un aer aparte încăperii şi vă protejează masa împotriva murdăririi şi deteriorării. Materialul este rezistent şi de calitate, păstrându-și forma. Bucurați-vă de un confort maxim în casa dvs.
0,0 0
62

Față de masă Bellatex Gita Ierburi, 120 x 140 cm

Față de masă Bellatex Gita Ierburi, 120 x 140 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFața de masă decorativă este o adevărată podoabă a mesei şi nu trebui să lipsească nici de pe a dvs. Fețele de masă dau un aer aparte încăperii şi vă protejează masa împotriva murdăririi şi deteriorării. Materialul este rezistent şi de calitate, păstrându-și forma. Bucurați-vă de un confort maxim în casa dvs.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Material: 50 % bumbac, 30 % poliester, 20 % in
Mărime: 120 x 140 cm

Codul de catalog:

 226955
Distribuie
bellatex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide