Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de masă Ema Frunze, 50 x 50 cm Față de masă Ema Frunze, 50 x 50 cm
  Feţele de masă sunt un ornament pentru fiecare masă, aşa că nu ezitaţi să vă decorați masa cu motiv de toamnă. Frunzele colorate pe fundal gri-maro vor asigura buna dispoziție.  În plus schimbă plăcut aspectul fiecărei încăperi şi, în acelaşi timp, vă protejează mesele împotriva murdăririi şi deteriorării. Materialul este de calitate, rezistent şi îşi păstrează foarte bine forma.
4,5 35
34

Față de masă Ema Frunze, 50 x 50 cm

Reducere
Față de masă Ema Frunze, 50 x 50 cm

Față de masă Ema Frunze, 50 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere Feţele de masă sunt un ornament pentru fiecare masă, aşa că nu ezitaţi să vă decorați masa cu motiv de toamnă. Frunzele colorate pe fundal gri-maro vor asigura buna dispoziție.  În plus schimbă plăcut aspectul fiecărei încăperi şi, în acelaşi timp, vă protejează mesele împotriva murdăririi şi deteriorării. Materialul este de calitate, rezistent şi îşi păstrează foarte bine forma.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 50 x 50 cm
Material: 70 % bumbac, 30 % poliester
Mărime: 50 x 50 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 232507
Distribuie
bellatex

Review-uri

4,5 (35 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide