Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Faţă de masă Lavandă 2, 70 x 70 cm Faţă de masă Lavandă 2, 70 x 70 cm
 Faţa de masă nu protejează doar împotriva murdărie ci este şi un element decorativ important. Această faţă de masă, cu cu motiv tradiţional de lavandă, vă va însufleţi bucătăria şi se va potrivi perfect într-un interior decorat în stil Provence, un stil foarte popular în zilele noastre. Asortaţi-vă bucătăria în acelaşi stil şi combinaţi pernele şi husele de tapiţerie cu acelaşi motiv.
4,5 73
32

Faţă de masă Lavandă 2, 70 x 70 cm

Faţă de masă Lavandă 2, 70 x 70 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaţa de masă nu protejează doar împotriva murdărie ci este şi un element decorativ important. Această faţă de masă, cu cu motiv tradiţional de lavandă, vă va însufleţi bucătăria şi se va potrivi perfect într-un interior decorat în stil Provence, un stil foarte popular în zilele noastre. Asortaţi-vă bucătăria în acelaşi stil şi combinaţi pernele şi husele de tapiţerie cu acelaşi motiv.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Material: 30 % bumbac, 70 % poliester
Mărime: 70 x 70 cm

Codul de catalog:

 205079
Distribuie

Review-uri

4,5 (73 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide