Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Furtun de apă pliabil 100 L, verde Furtun de apă pliabil 100 L, verde
Utilizarea unui dispozitiv de colectare a apei de ploaie prezintă numeroase beneficii, printre care se numără economisirea apei potabile, reducerea sarcinii asupra sistemelor de canalizare în timpul ploilor abundente și reducerea costurilor asociate cu udarea grădinii sau cu întreținerea spațiului verde. În plus, este o soluție ecologică care ajută la reducerea consumului de apă și la minimizarea impactului asupra mediului natural. Este o soluție ecologică și eficientă, care poate fi utilizată în diverse scopuri, cum ar fi irigarea grădinii, spălarea mașinilor etc.Contenitorul pliabil este ușor și ușor de asamblat - ușor de transportat și de depozitat atunci când nu este utilizat. Materialul rezistent la apă și rezistent la apă "PVC textil" protejează în mod corespunzător apa colectată și dispune de un fermoar pentru a facilita accesul la interiorul rezervorului. Puteți alege dintre mai multe dimensiuni pentru a vă satisface nevoile. Kit-ul include: 5 bucăți de suporturi din plastic cu diametrul de 20 mm 5 bucăți de picioare conice mai stabile robinet de revărsare valvă ABS pentru a permite conectarea furtunului fiecare intrare și ieșire are un filtru de rețea - pachet: 6 bucăți pe cutie.
0,5 1
192

Furtun de apă pliabil 100 L, verde

reducere -25%
Furtun de apă pliabil 100 L, verde Furtun de apă pliabil 100 L, verde Furtun de apă pliabil 100 L, verde Furtun de apă pliabil 100 L, verde Furtun de apă pliabil 100 L, verde

Furtun de apă pliabil 100 L, verde

1 review-uri
Iniţial: 255,99 lei | Reducere: 64,00 lei 191,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 191,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 44 Norocei

DescriereUtilizarea unui dispozitiv de colectare a apei de ploaie prezintă numeroase beneficii, printre care se numără economisirea apei potabile, reducerea sarcinii asupra sistemelor de canalizare în timpul ploilor abundente și reducerea costurilor asociate cu udarea grădinii sau cu întreținerea spațiului verde. În plus, este o soluție ecologică care ajută la reducerea consumului de apă și la minimizarea impactului asupra mediului natural. Este o soluție ecologică și eficientă, care poate fi utilizată în diverse scopuri, cum ar fi irigarea grădinii, spălarea mașinilor etc.
Contenitorul pliabil este ușor și ușor de asamblat - ușor de transportat și de depozitat atunci când nu este utilizat. Materialul rezistent la apă și rezistent la apă "PVC textil" protejează în mod corespunzător apa colectată și dispune de un fermoar pentru a facilita accesul la interiorul rezervorului. Puteți alege dintre mai multe dimensiuni pentru a vă satisface nevoile.
Kit-ul include:
  • 5 bucăți de suporturi din plastic cu diametrul de 20 mm
  • 5 bucăți de picioare conice mai stabile
  • robinet de revărsare
  • valvă ABS pentru a permite conectarea furtunului
  • fiecare intrare și ieșire are un filtru de rețea - pachet: 6 bucăți pe cutie
.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Diametru: 40 cm
Greutate: 1,85 kg
Înălţime: 78 cm
Material: PVC
Volum: 100 l

Codul de catalog:

 705520
Distribuie

Review-uri

0,5 (1 review-uri)
0 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide