Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc. Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc.
  Cu aceste huse multielastice Comfort Plus veți asigura scaunelor vechi un aspect nou. Husa este de o culoare neutră de gri-bej, cu motiv elegant de pene și într-o clipă va schimba scaunul vechi într-unul nou. Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă. Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră. Husele sunt potrivite pentru scaune cu spătar de înălțime până la 51 cm.
4,5 40
63

Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc.

reducere -61%
Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc. Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc. Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc.

Husă scaun 4Home Comfort Plus Feather, 40 - 50 cm, set 2 buc.

40 review-uri
Iniţial: 159,99 lei | Reducere: 97,00 lei 62,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 56,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 31. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 24 Norocei

Descriere

Cu aceste huse multielastice Comfort Plus veți asigura scaunelor vechi un aspect nou. Husa este de o culoare neutră de gri-bej, cu motiv elegant de pene și într-o clipă va schimba scaunul vechi într-unul nou.

Husa va înviora mobila veche și va ascunde eventualele deficiențe cauzate de folosire, și în același timp o va proteja față de murdărie sau deteriorare, faptul pe care-l veți aprecia și în caz că aveți mobilă nouă.

Datorită materialului de calitate cu adaos de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere, este rezistentă, cu folosire ușoară. Se extinde foarte bine în toate direcțiile, deci se va adapta foarte bine, va ușura munca dumneavoastră.

Husele sunt potrivite pentru scaune cu spătar de înălțime până la 51 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Material: 62 % bumbac, 36 % poliester, 2 % elastan
Mărime: 40 - 50 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 235357
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (40 review-uri)
97 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide