Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Încărcător de baterie PB / GEL 4 Amp, 6 / 12 V Încărcător de baterie PB / GEL 4 Amp, 6 / 12 V
 Acest încărcător universal este destinat pentru baterii cu capacitate de 4 - 120 Ah. Detectează automat când este conectată o baterie de 6 V sau 12 V. Când este conectat la o baterie de 12 V, poate fi selectată încărcarea standard sau de iarnă. Imediat ce bateria este încărcată, încărcarea este întreruptă și încărcătorul trece în modul de întreținere, unde microprocesorul controlează încărcarea cu impulsuri pentru a menține bateria încărcată.     Curentul de încărcare stabil de 4 A, eficiența ridicată (85%) și dimensiunea compactă permit utilizarea ideală acasă, în călătorii și în garaj. Pentru toate tipurile de baterii de 6 V sau 12 V cu plumb (Pb), fără întreținere GEL (cu gel), AGM, MF, VRLA, cu întreținere PbWet și PbCa. Încărcarea prin impulsuri mărește durata de viață a bateriei și o menține într-o stare mai bună.   Parametri tehnici:   tensiune de alimentare - 230 V ~ 50 Hz consum de putere - max. 60 W tensiune / curent de alimentare - Modul 6 V: 7,3 V=; 0,8 A eff. Modul 12 V: 14,5 V=; 4 A eff. Modul 12 V de iarnă: 14,7 V=; 4 A eff. temperatură de lucru - -15 °C ~ +45 °C lungimea cablului de alimentare: 130 cm
4,5 2
279

Încărcător de baterie PB / GEL 4 Amp, 6 / 12 V

Încărcător de baterie PB / GEL 4 Amp, 6 / 12 V

2 review-uri
279,00 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 279,00 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 126 Norocei

DescriereAcest încărcător universal este destinat pentru baterii cu capacitate de 4 - 120 Ah. Detectează automat când este conectată o baterie de 6 V sau 12 V. Când este conectat la o baterie de 12 V, poate fi selectată încărcarea standard sau de iarnă. Imediat ce bateria este încărcată, încărcarea este întreruptă și încărcătorul trece în modul de întreținere, unde microprocesorul controlează încărcarea cu impulsuri pentru a menține bateria încărcată.
 
 
Curentul de încărcare stabil de 4 A, eficiența ridicată (85%) și dimensiunea compactă permit utilizarea ideală acasă, în călătorii și în garaj. Pentru toate tipurile de baterii de 6 V sau 12 V cu plumb (Pb), fără întreținere GEL (cu gel), AGM, MF, VRLA, cu întreținere PbWet și PbCa. Încărcarea prin impulsuri mărește durata de viață a bateriei și o menține într-o stare mai bună.
 
Parametri tehnici:
 
  • tensiune de alimentare - 230 V ~ 50 Hz
  • consum de putere - max. 60 W
  • tensiune / curent de alimentare - Modul 6 V: 7,3 V=; 0,8 A eff.
    Modul 12 V: 14,5 V=; 4 A eff.
    Modul 12 V de iarnă: 14,7 V=; 4 A eff.
  • temperatură de lucru - -15 °C ~ +45 °C
  • lungimea cablului de alimentare: 130 cm

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru

Codul de catalog:

 687064
Distribuie
compass

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide