Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED
 Această instalaţie de pom, cu 80 de LED-uri cu mărime de 5 mm, dă o lumină rece şi este potrivită pentru utilizare în spaţii interioare. Este ideală pentru decorarea pomului de Crăciun, dar şi a balustradelor şi ferestrelor.   Beculeţele sunt dispuse pe cablul din 5 în 5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 10 cm. Lungimea totală a cablului este de 405 cm. Instalaţia este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în set.
4,5 173
19

Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED

reducere -46%
Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED

Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED

173 review-uri
Iniţial: 34,99 lei | Reducere: 16,00 lei 18,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 18,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 01. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereAceastă instalaţie de pom, cu 80 de LED-uri cu mărime de 5 mm, dă o lumină rece şi este potrivită pentru utilizare în spaţii interioare. Este ideală pentru decorarea pomului de Crăciun, dar şi a balustradelor şi ferestrelor.
 
Beculeţele sunt dispuse pe cablul din 5 în 5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 10 cm. Lungimea totală a cablului este de 405 cm. Instalaţia este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în set.

Parametri şi specificaţii

Material: plastic, metal
Mărime: 80 LED

Codul de catalog:

 678182
Distribuie

Review-uri

4,5 (173 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide