Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED
  Această instalaţie de pom, cu 80 de LED-uri cu mărime de 5 mm, dă o lumină rece şi este potrivită pentru utilizare în spaţii interioare. Este ideală pentru decorarea pomului de Crăciun, dar şi a balustradelor şi ferestrelor.   Beculeţele sunt dispuse pe cablul din 5 în 5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 10 cm. Lungimea totală a cablului este de 405 cm. Instalaţia este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în set.
4,5 178
19

Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED

Reducere
Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED

Instalaţie de pom, alb rece, 80 LED

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această instalaţie de pom, cu 80 de LED-uri cu mărime de 5 mm, dă o lumină rece şi este potrivită pentru utilizare în spaţii interioare. Este ideală pentru decorarea pomului de Crăciun, dar şi a balustradelor şi ferestrelor.
 
Beculeţele sunt dispuse pe cablul din 5 în 5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 10 cm. Lungimea totală a cablului este de 405 cm. Instalaţia este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în set.

Parametri şi specificaţii

Material: plastic, metal
Mărime: 80 LED

Codul de catalog:

 678182
Distribuie

Review-uri

4,5 (178 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide