Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Instalație luminoasă de Crăciun Icicle, cu funcțiede memorie, 360 LED-uri Instalație luminoasă de Crăciun Icicle, cu funcțiede memorie, 360 LED-uri
  Cumpărați-vă această instalație interesantă cu beculețe LED sub formă de țurțuri. Porțiunile cu țurțuri au diferite lungimi. Dispune de 8 moduri de luminat și de funcție de memorie. Veți putea împodobi cu ea un perete, o fereastră sau terasa ori pergola.   Alimentarea se face printr-un adaptor cu protecție IP44. Cablu de alimentare are o lungime de 3 m.
4,0 16
80

Instalație luminoasă de Crăciun Icicle, cu funcțiede memorie, 360 LED-uri

Instalație luminoasă de Crăciun Icicle, cu funcțiede memorie, 360 LED-uri

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cumpărați-vă această instalație interesantă cu beculețe LED sub formă de țurțuri. Porțiunile cu țurțuri au diferite lungimi. Dispune de 8 moduri de luminat și de funcție de memorie. Veți putea împodobi cu ea un perete, o fereastră sau terasa ori pergola.
 
Alimentarea se face printr-un adaptor cu protecție IP44. Cablu de alimentare are o lungime de 3 m.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Lungime: 1200 cm

Codul de catalog:

 689649
Distribuie

Review-uri

4,0 (16 review-uri)
93 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide