Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Karlsson 5822BK Suport de perete cu pendul dedesign, 50 cm Karlsson 5822BK Suport de perete cu pendul dedesign, 50 cm
Popularitatea ceasurilor de perete cu pendul este în creștere semnificativă. Cu designul său curat și minimalist, acest ceas metalic modern cu pendul de la Karlsson, în negru clasic, este un accesoriu frumos pentru orice interior. Cadranul cu diametrul de 20 cm, clar lizibil, nu este deranjat de niciun model sau cifru. Alte puncte de atracție includ o mișcare pendulară silențioasă, indici și mâini metalice și o mișcare de cuarț alimentată cu baterii.Marca olandeză Karlsson este prezentă pe piață din 1999. Cu o prezență în peste 80 de țări, este una dintre cele mai populare și mai bine vândute mărci de ceasuri de designer din clasa sa din lume. Karlsson iese pe piață cu noi modele de câteva ori pe an, care uimesc în mod regulat prin originalitatea și noutatea lor. Dacă vă așteptați la design și gust de la un ceas, alegeți Karlsson..
0,0 0
395

Karlsson 5822BK Suport de perete cu pendul dedesign, 50 cm

Karlsson 5822BK Suport de perete cu pendul dedesign, 50 cm

394,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 394,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: miercuri 29. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 72 Norocei

DescrierePopularitatea ceasurilor de perete cu pendul este în creștere semnificativă. Cu designul său curat și minimalist, acest ceas metalic modern cu pendul de la Karlsson, în negru clasic, este un accesoriu frumos pentru orice interior. Cadranul cu diametrul de 20 cm, clar lizibil, nu este deranjat de niciun model sau cifru. Alte puncte de atracție includ o mișcare pendulară silențioasă, indici și mâini metalice și o mișcare de cuarț alimentată cu baterii.
Marca olandeză Karlsson este prezentă pe piață din 1999. Cu o prezență în peste 80 de țări, este una dintre cele mai populare și mai bine vândute mărci de ceasuri de designer din clasa sa din lume. Karlsson iese pe piață cu noi modele de câteva ori pe an, care uimesc în mod regulat prin originalitatea și noutatea lor.
Dacă vă așteptați la design și gust de la un ceas, alegeți Karlsson.
.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 20 cm
Înălţime: 50 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 684730
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide