Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, violet Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, violet
  Un accesoriu esențial pentru fiecare baie și toaletă este un coș cosmetic într-un design elegant, cu un sistem silențios de închidere automată. Nu va mai trebui să mergeți cu fiecare dischetă de bumbac sau rolă de la hârtia igienică la coșul din bucătărie. Datorită deschiderii cu pedală, se asigură o igienă suficientă și o întreținere ușoară.   Brandul KELA a fost fondat în 1903 în Germania și are mai mult de un secol de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, dar și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie și bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu un design atemporal și o calitate fără compromisuri.
0,0 0
79

Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, violet

Kela Coș de gunoi cosmetic Monaco, 3 l, violet

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un accesoriu esențial pentru fiecare baie și toaletă este un coș cosmetic într-un design elegant, cu un sistem silențios de închidere automată. Nu va mai trebui să mergeți cu fiecare dischetă de bumbac sau rolă de la hârtia igienică la coșul din bucătărie. Datorită deschiderii cu pedală, se asigură o igienă suficientă și o întreținere ușoară.
 
Brandul KELA a fost fondat în 1903 în Germania și are mai mult de un secol de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, dar și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie și bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu un design atemporal și o calitate fără compromisuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: mov
Diametru: 17 cm
Înălţime: 26 cm
Material: metal
Volum: 3 l

Codul de catalog:

 690979
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide