Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie bumbac 4Home Deer, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm Lenjerie bumbac 4Home Deer, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
  O lenjerie de pat din bumbac, de Crăciun, care este puțin altfel. Deveniți mai veseli și bucurați-vă împreună cu renii veseli îndrăgostiți și cu combinați originală de culori și modele. Albastrul deschis, albul și bejul arată dau senzația de finețe și decență, dar conferă dormitorului dvs. un farmec cu adevărat distinctiv. În plus, bumbacul 100% de înaltă calitate, va oferi cel mai confortabil somn.   Lenjeria are două fețe - pe o parte este albastru deschis cu un motiv de reni, buline și inimi, pe cealaltă parte este decorată cu dungi într-o combinație de alb și bej. Astfel, puteți folosi lenjeria în fiecare zi după bunul plac. Confortul maxim este asigurat și de închiderea practică cu fermoar.   Setul include: 2 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm 1 buc. cearşaf de plapumă 220 x 200 cm
4,5 31
113

Lenjerie bumbac 4Home Deer, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Lenjerie bumbac 4Home Deer, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Disponibilitate: produs inactiv

Descriere

O lenjerie de pat din bumbac, de Crăciun, care este puțin altfel. Deveniți mai veseli și bucurați-vă împreună cu renii veseli îndrăgostiți și cu combinați originală de culori și modele. Albastrul deschis, albul și bejul arată dau senzația de finețe și decență, dar conferă dormitorului dvs. un farmec cu adevărat distinctiv. În plus, bumbacul 100% de înaltă calitate, va oferi cel mai confortabil somn.
 
Lenjeria are două fețe - pe o parte este albastru deschis cu un motiv de reni, buline și inimi, pe cealaltă parte este decorată cu dungi într-o combinație de alb și bej. Astfel, puteți folosi lenjeria în fiecare zi după bunul plac. Confortul maxim este asigurat și de închiderea practică cu fermoar.
 
Setul include:
  • 2 buc. faţă de pernă 70 x 90 cm
  • 1 buc. cearşaf de plapumă 220 x 200 cm

Codul de catalog:

 232793
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (31 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide