Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie bumbac Elefant în oraş, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie bumbac Elefant în oraş, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Bucuraţi-vă de sălbăticiunea metropolei New York şi în dormitorul dvs! Lenjerie din bumbac cu motivul original al elefantului printre zgârie-nori sigur va contribui la bucuria tuturor iubitorilor de motive originale. Un design modern şi culori saturate vor arăta absolut superb în fiecare dormitor. Un imprimeu de calitate şi un bumbac plăcut şi neted sunt garanţia rezistenţei şi duratei lungi de viaţă a lenjeriei. Lenjeria este cu două feţe, husa pentru pernă şi husa pentru pilotă au pe fiecare faţă un alt motiv, precum se vede şi în poze. Ţesătură de bumbac în ajustarea renforce este datorită prelucrării tehnologice mult mai fermă dar în acelaşi timp mai netedă şi mai moale. Absoarbe mai bine umezeala corporală şi poate regula diferenţe termice aşa că corpul dvs va avea parte în timpul somnului de un confort absolut şi dvs veţi putea visa fără nici un deranj. Lenjeria se închide cu fermoar.
5,0 2
79

Lenjerie bumbac Elefant în oraş, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie bumbac Elefant în oraş, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bucuraţi-vă de sălbăticiunea metropolei New York şi în dormitorul dvs! Lenjerie din bumbac cu motivul original al elefantului printre zgârie-nori sigur va contribui la bucuria tuturor iubitorilor de motive originale. Un design modern şi culori saturate vor arăta absolut superb în fiecare dormitor. Un imprimeu de calitate şi un bumbac plăcut şi neted sunt garanţia rezistenţei şi duratei lungi de viaţă a lenjeriei. Lenjeria este cu două feţe, husa pentru pernă şi husa pentru pilotă au pe fiecare faţă un alt motiv, precum se vede şi în poze.

Ţesătură de bumbac în ajustarea renforce este datorită prelucrării tehnologice mult mai fermă dar în acelaşi timp mai netedă şi mai moale. Absoarbe mai bine umezeala corporală şi poate regula diferenţe termice aşa că corpul dvs va avea parte în timpul somnului de un confort absolut şi dvs veţi putea visa fără nici un deranj. Lenjeria se închide cu fermoar.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 206985
Distribuie
herding

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide