Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie pat 2 pers. delux Babylon, bumbac, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm Lenjerie pat 2 pers. delux Babylon, bumbac, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
 Lăsați-vă răsfățați de un confort maxim în bumbaculDELUX. Lenjeria de pat din bumbac Babylon, cu motiv armonic, este foarte plăcută la atingere. Țesătura bogată cu fire netede. Lenjeria este realizată cu o rezervă de 5 - 7 cm. După spălare, țesătura se va micșora la mărimea declarată pe ambalaj. Produs în Republica Cehă.
0,0 0
296

Lenjerie pat 2 pers. delux Babylon, bumbac, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Lenjerie pat 2 pers. delux Babylon, bumbac, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLăsați-vă răsfățați de un confort maxim în bumbaculDELUX. Lenjeria de pat din bumbac Babylon, cu motiv armonic, este foarte plăcută la atingere. Țesătura bogată cu fire netede.

Lenjeria este realizată cu o rezervă de 5 - 7 cm. După spălare, țesătura se va micșora la mărimea declarată pe ambalaj. Produs în Republica Cehă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Dimensiuni cuvertură: 220 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat dublu prelungit

Codul de catalog:

 204438
Distribuie
kvalitex

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide