Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat Fresh, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm Lenjerie de pat Fresh, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
 Lenjeria de pat Fresh combină în mod frumos nuanţele de albastru într-un design atractiv. Această lenjerie va fi apreciată de toţi cei care preferă originalitate şi stilul. Dormitorul dvs. va căpăta un aspect aparte cu lenjeria Fresh. Lenjeria este confecţionată din bumbac 100% de calitate care garantează o stabilitate dimensională şi a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu detergenţi pentru rufe fine şi colorate.
4,5 7
255

Lenjerie de pat Fresh, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Lenjerie de pat Fresh, 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLenjeria de pat Fresh combină în mod frumos nuanţele de albastru într-un design atractiv. Această lenjerie va fi apreciată de toţi cei care preferă originalitate şi stilul. Dormitorul dvs. va căpăta un aspect aparte cu lenjeria Fresh. Lenjeria este confecţionată din bumbac 100% de calitate care garantează o stabilitate dimensională şi a culorilor. Se recomandă a se spăla pe dos, cu detergenţi pentru rufe fine şi colorate.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni cuvertură: 220 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 220 x 200 cm, 2 buc. 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single prelungit

Codul de catalog:

 216363
Distribuie
kvalitex

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide