Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lenjerie de pat Micro-pluş Magic, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm Lenjerie de pat Micro-pluş Magic, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
  Lenjerie de pat mătăsoasă Micro-pluş Oáza. Această lenjerie de pat, confecţionată din microfibre, este ideală pentru perioadele de timp mai reci, având excelente proprietăţi de termoreglare. Lenjeria de pat, din micro-pluş, este incredibil de mătăsoasă, călduroasă, moale şi plăcută la atingere. Un mare avantaj al acestei lenjerii constă din faptul că nu trebuie călcată.   Lenjerie de pat fină Micro-pluş este confecţionată din 100 % microfibre. Lenjeria este adecvată şi pentru alergici.. Cu sigurnaţă veţi aprecia că se întreţine uşor, se spală în maşina de spălat rufe la 40 °C. Este suficient ca după spălare lenjeria să fie întinsă cu atenţie la uscat şi apoi împăturită pentru a fi folosită ulterior. Se usucă rapid şi nu se şifonează. Pachetul include un set pentru un pat (1 buc. faţă de pernă şi 1 buc. cearşaf de plapumă).
4,0 35
123

Lenjerie de pat Micro-pluş Magic, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Lenjerie de pat Micro-pluş Magic, 140 x 200 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lenjerie de pat mătăsoasă Micro-pluş Oáza. Această lenjerie de pat, confecţionată din microfibre, este ideală pentru perioadele de timp mai reci, având excelente proprietăţi de termoreglare. Lenjeria de pat, din micro-pluş, este incredibil de mătăsoasă, călduroasă, moale şi plăcută la atingere. Un mare avantaj al acestei lenjerii constă din faptul că nu trebuie călcată.
 
Lenjerie de pat fină Micro-pluş este confecţionată din 100 % microfibre. Lenjeria este adecvată şi pentru alergici.. Cu sigurnaţă veţi aprecia că se întreţine uşor, se spală în maşina de spălat rufe la 40 °C. Este suficient ca după spălare lenjeria să fie întinsă cu atenţie la uscat şi apoi împăturită pentru a fi folosită ulterior. Se usucă rapid şi nu se şifonează.
Pachetul include un set pentru un pat (1 buc. faţă de pernă şi 1 buc. cearşaf de plapumă).

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Dimensiuni cuvertură: 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Mărime: 140 x 200 cm, 70 x 90 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat single

Codul de catalog:

 218266
Distribuie

Review-uri

4,0 (35 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide