Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lumânare aromată borcan Fructe de pădure, 120 galbastru, Lumânare aromată borcan Fructe de pădure, 120 galbastru,
Un borcănel solid umplut cu lumânare de culoare maro și aromă de scorțișoară. Timpul de ardere este 28 ore. După arderea lumănării, borcănelul poate fi folosit pentru diferite condimente. Decorați-vă casa cu aceasta lumânare, sau o puteți oferi cadou. Va fi un cadou frumos pentru cei dragi. 
4,0 2
11

Lumânare aromată borcan Fructe de pădure, 120 galbastru,

Lumânare aromată borcan Fructe de pădure, 120 galbastru,

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn borcănel solid umplut cu lumânare de culoare maro și aromă de scorțișoară. Timpul de ardere este 28 ore. După arderea lumănării, borcănelul poate fi folosit pentru diferite condimente. Decorați-vă casa cu aceasta lumânare, sau o puteți oferi cadou. Va fi un cadou frumos pentru cei dragi. 

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Greutate: 0,12 kg

Codul de catalog:

 681721
Distribuie

Review-uri

4,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide