Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Manșon de protecție la duș Vitility VIT-70110350, pentru mână de copil Manșon de protecție la duș Vitility VIT-70110350, pentru mână de copil
 Acest manșon de protecție pentru întregul braț al copiilor previne udarea ghipsului sau ortezei la duș sau în cadă. Manșonul constă dintr-o pungă rezistentă cu închidere elastică care facilitează îmbrăcarea și împiedică pătrunderea apei la gips. Acest manșon nu este potrivit pentru răni deschise și expuse. De asemenea, nu este potrivit pentru înot sau baie.
0,0 0
84

Manșon de protecție la duș Vitility VIT-70110350, pentru mână de copil

Manșon de protecție la duș Vitility VIT-70110350, pentru mână de copil

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest manșon de protecție pentru întregul braț al copiilor previne udarea ghipsului sau ortezei la duș sau în cadă. Manșonul constă dintr-o pungă rezistentă cu închidere elastică care facilitează îmbrăcarea și împiedică pătrunderea apei la gips. Acest manșon nu este potrivit pentru răni deschise și expuse. De asemenea, nu este potrivit pentru înot sau baie.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,18 kg
Lăţime: 21,5 cm
Lungime: 55 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 358688
Distribuie
vitility

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide