Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mănușă bucătărie Domarex Home Chef bej, 17 x 28 cm Mănușă bucătărie Domarex Home Chef bej, 17 x 28 cm
 Această mănușă de bucătărie este de calitate înaltă, fiind fabricată din bumbac 100%, care asigură o durabilitate mare. Acest produs este plăcut și confortabil, fiind un ajutor indispensabil în orice casă. Vă va proteja să nu vă ardeți mâinile atunci când preparați mâncăruri, în bucătărie sau la grătar. Veți aprecia şi gaica de agățare practică. Colecția Home Chef este o serie de accesorii textile necesare în orice bucătărie modernă și este creată pe baza unor modele și culori moderne.
3,5 3
12

Mănușă bucătărie Domarex Home Chef bej, 17 x 28 cm

Reducere
Mănușă bucătărie Domarex Home Chef bej, 17 x 28 cm Mănușă bucătărie Domarex Home Chef bej, 17 x 28 cm

Mănușă bucătărie Domarex Home Chef bej, 17 x 28 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă mănușă de bucătărie este de calitate înaltă, fiind fabricată din bumbac 100%, care asigură o durabilitate mare. Acest produs este plăcut și confortabil, fiind un ajutor indispensabil în orice casă. Vă va proteja să nu vă ardeți mâinile atunci când preparați mâncăruri, în bucătărie sau la grătar. Veți aprecia şi gaica de agățare practică. Colecția Home Chef este o serie de accesorii textile necesare în orice bucătărie modernă și este creată pe baza unor modele și culori moderne.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni: 17 x 28 cm
Material: 100% bumbac
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 225183
Distribuie
domarex

Review-uri

3,5 (3 review-uri)
66 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide