Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Oală cu capac Orion Anett, cu capac 0,7 l Oală cu capac Orion Anett, cu capac 0,7 l
  Datorită tehnologiilor și calități materialelor utilizate, oalele din inox Anett, cu capac, sunt produse ideale pentru o bucătărie modernă, reprezentând calea ideală către o nutriție sănătoasă și către prepararea economică și estetică a mâncărurilor. Vasele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10. Suprafața interioară și exterioară a vaselor este extrem de lustruită, ceea ce împiedică depunerea impurităților și asigură o întreținere ușoară Fundul sandviș, cu proprietăți de acumulare termică, asigură un gătit economic, cu o economie de energie semnificativă Vă puteți crea un set propriu din gama largă de oale, cratițe și tigăi Anett.  
4,5 11
112

Oală cu capac Orion Anett, cu capac 0,7 l

Oală cu capac Orion Anett, cu capac 0,7 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Datorită tehnologiilor și calități materialelor utilizate, oalele din inox Anett, cu capac, sunt produse ideale pentru o bucătărie modernă, reprezentând calea ideală către o nutriție sănătoasă și către prepararea economică și estetică a mâncărurilor.
Vasele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10. Suprafața interioară și exterioară a vaselor este extrem de lustruită, ceea ce împiedică depunerea impurităților și asigură o întreținere ușoară Fundul sandviș, cu proprietăți de acumulare termică, asigură un gătit economic, cu o economie de energie semnificativă Vă puteți crea un set propriu din gama largă de oale, cratițe și tigăi Anett.
 

Parametri şi specificaţii

Diametru: 14 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 6 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 0,7 l

Codul de catalog:

 112080
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide