Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Orion Oală cu capac DALIE, 3,5 l Orion Oală cu capac DALIE, 3,5 l
 Oala cu capac de sticlă este excelentă pentru fiecare gospodărie modernă și este o modalitate ideală pentru o alimentație sănătoasă, și pentru pregătirea meselor dietetice, economice și estetice. Material: din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10, sticlă, silicon - mânere. Este potrivită pentru toate tipurile de plite, inclusiv cu inducție, pentru cuptor numai fără capac până la 200 °C. Potrivită și în mașina de spălat vase.
5,0 1
162

Orion Oală cu capac DALIE, 3,5 l

Orion Oală cu capac DALIE, 3,5 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereOala cu capac de sticlă este excelentă pentru fiecare gospodărie modernă și este o modalitate ideală pentru o alimentație sănătoasă, și pentru pregătirea meselor dietetice, economice și estetice. Material: din oțel inoxidabil de înaltă calitate 18/10, sticlă, silicon - mânere. Este potrivită pentru toate tipurile de plite, inclusiv cu inducție, pentru cuptor numai fără capac până la 200 °C. Potrivită și în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 18 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 13,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă
Vitroceramică: Da
Volum: 3,5 l

Codul de catalog:

 121264
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide