Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pled din bumbac Altom, cu franjuri verde-mentol, 130 x 170 cm Pled din bumbac Altom, cu franjuri verde-mentol, 130 x 170 cm
 Pledul cu frnajuri marcaPledul cu franjuri marca Altom este confecționat din bumbac 100 % și vă va fermeca prin culoarea pastel frumoasă, făcând mai confortabilă orice cameră. Acest pled moale și călduros va fi un accesoriu indispensabil pentru serile reci. Se poate folosi şi vara, ca pătură de picnic.
3,5 5
79

Pled din bumbac Altom, cu franjuri verde-mentol, 130 x 170 cm

Pled din bumbac Altom, cu franjuri verde-mentol, 130 x 170 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePledul cu frnajuri marcaPledul cu franjuri marca Altom este confecționat din bumbac 100 % și vă va fermeca prin culoarea pastel frumoasă, făcând mai confortabilă orice cameră. Acest pled moale și călduros va fi un accesoriu indispensabil pentru serile reci. Se poate folosi şi vara, ca pătură de picnic.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni: 130 x 170 cm
Material: 100% bumbac

Codul de catalog:

 225825
Distribuie
altom

Review-uri

3,5 (5 review-uri)
80 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide