Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covor Loftline bej / gri, 120 x 170 cm Covor Loftline bej / gri, 120 x 170 cm
 Acest covor Loftline este un covor clasic, care va fi potrivit în diferite spații, datorită apectului în nuanța gri, va fi potrivit mai ales pentru un client conservativ. Aspectul modern cu firele pufoase va asigura un maxim de confort în fața sobei! Covorul este din polipropilenă de 100% tratat cu tehnologia de fixare termică „heatset”. Această metodă de tratare oferă covoarelor proprietăți solicitate, precum stabilitate dimensională și volum mai mare. La acest material se remarcă și varietatea de culori și moliciune la atingere. Calitatea covorului se remarcă și prin densitatea fibrelor țesute (puncte de legare/m2). Aceste covoare au de obicei fir scurt, între 8-15 mm înălțime.
0,0 0
340

Covor Loftline bej / gri, 120 x 170 cm

reducere -17% Transport gratuit
Covor Loftline bej / gri, 120 x 170 cm Covor Loftline bej / gri, 120 x 170 cm

Covor Loftline bej / gri, 120 x 170 cm

Variante de mărimi: 2 mărimi
Iniţial: 407,99 lei | Reducere: 68,00 lei 339,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 79 Norocei

DescriereAcest covor Loftline este un covor clasic, care va fi potrivit în diferite spații, datorită apectului în nuanța gri, va fi potrivit mai ales pentru un client conservativ. Aspectul modern cu firele pufoase va asigura un maxim de confort în fața sobei! Covorul este din polipropilenă de 100% tratat cu tehnologia de fixare termică „heatset”.

Această metodă de tratare oferă covoarelor proprietăți solicitate, precum stabilitate dimensională și volum mai mare. La acest material se remarcă și varietatea de culori și moliciune la atingere. Calitatea covorului se remarcă și prin densitatea fibrelor țesute (puncte de legare/m2). Aceste covoare au de obicei fir scurt, între 8-15 mm înălțime.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Dimensiuni: 120 x 170 cm
Material: 100% polipropilenă
Mărime: 120 x 170 cm

Codul de catalog:

 237135
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide