Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de perete cu design Karlsson KA5578WH, 29 cmalb, Ceas de perete  cu design Karlsson KA5578WH, 29 cmalb,
Ceas de perete cu design Karlsson va deveni cu siguranţă un accesoriu excelent pentru fiecare spaţiu interior datorită design-ului elegant şi atemporal. Cadranul este în nuanţa lucioasă saturată cu cifrele cromate şi arătătoare metalice. Ceasul este realizat din sticlă de 5 mm grosime. Are mecanismul de acţiune Quartz care funcţionează cu ajutorul bateriei.  Brandul olandez Karlsson este un producător însemnat de ceasuri de interior. Este un brand recunoscut și renumit pe plan internațional, care este vândut în întreaga lume. Se remarcă nu numai prin calitatea sa, dar și prin design inovator și formele estetice uimitoare.
5,0 1
263

Ceas de perete cu design Karlsson KA5578WH, 29 cmalb,

Ceas de perete cu design Karlsson KA5578WH, 29 cmalb,

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCeas de perete cu design Karlsson va deveni cu siguranţă un accesoriu excelent pentru fiecare spaţiu interior datorită design-ului elegant şi atemporal. Cadranul este în nuanţa lucioasă saturată cu cifrele cromate şi arătătoare metalice. Ceasul este realizat din sticlă de 5 mm grosime. Are mecanismul de acţiune Quartz care funcţionează cu ajutorul bateriei. 
 
Brandul olandez Karlsson este un producător însemnat de ceasuri de interior. Este un brand recunoscut și renumit pe plan internațional, care este vândut în întreaga lume. Se remarcă nu numai prin calitatea sa, dar și prin design inovator și formele estetice uimitoare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4 cm
Culoare: alb
Diametru: 29 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 677461
Distribuie
karlsson

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide