Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80 Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80
 Aparat de curățat cu abur profesional și multifuncțional: aspiră, curăță cu abur și usucă. Unico nu este numai un aspirator de top, dar este și un aparat de curățat cu abur foarte eficient. Este suficient să treceți doar odată și puterea de curățare cu abur va lăsa orice suprafață curată și fără bacterii. Rapid, eficient și fără substanțe chimice.   Unico este un partener anti-alergic de încredere conceput pentru a captura cel mai eficient particulele de praf. Captează la fel de eficient polenul, prevenind alergiile sezoniere. Filtrul HEPA împreună cu filtrarea în 5 faze returnează aerul purificat înapoi în casă. Unico are un boiler de abur integrat, care generează abur în mod continuu. Acest lucru nu numai că va economisi bani pentru produse chimice, dar veți curăța și igienic și delicat pentru mediul înconjurător. Aparatele de curățat cu abur Unico au dovedit în testele efectuate de laboratoare independente că elimină efectiv până la 99,99% dintre cele mai frecvente bacterii și viruși.   Peria inovativă Multibrush se ocupă de toate - aspirare, curățare cu abur și uscare. Un singur clic reglează poziția periei în funcție de suprafața de curățat și funcția acesteia. Nu este nevoie să introduceți accesoriile textile pentru curățarea cu abur sau uscare. Peria are peri fini, care nu zgârie suprafețe sensibile și inserții de cauciuc pentru curățarea și uscarea suprafețelor dificile. Unico MCV80_Total Clean & Turbo oferă o gamă largă de accesorii pentru a vă ajuta să curățați întreaga casă cu un singur dispozitiv.   Aparatul are 3 programe automate, cu care fiecare poate face cu o curățare temeinică. Doar selectați programul adecvat și acesta se va ocupa de totul în sine, indiferent dacă este vorba de calibrarea corectă a aburului sau puterea de aspirare sau o combinație a ambelor funcții. Mai mult, Unico este echipat cu reaprovizionare automată cu apă, datorită căreia este suficient să reîncărcați apa din mers fără a fi nevoie să opriți activitatea. Datorită mânerului practic extins, nu va trebui să vă îndoiți atunci când manipulați aparatul, ceea ce vă permite să vă deplasați liber în toate direcțiile. Atașați un suport special la mâner și aveți la îndemână toate accesoriile.   Unico MCV85_Total Clean & Turbo a fost proiectat și asamblat în Italia. S-a acordat o atenție și o grijă deosebită fiecărui pas pentru a asigura calitatea produsului final.  
0,0 0
4133

Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80

Transport gratuit
Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80 Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80 Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80 Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80 Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80 Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80

Polti Aspirator multifuncțional cu abur UNICO MCV80

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereAparat de curățat cu abur profesional și multifuncțional: aspiră, curăță cu abur și usucă. Unico nu este numai un aspirator de top, dar este și un aparat de curățat cu abur foarte eficient. Este suficient să treceți doar odată și puterea de curățare cu abur va lăsa orice suprafață curată și fără bacterii. Rapid, eficient și fără substanțe chimice.
 
Unico este un partener anti-alergic de încredere conceput pentru a captura cel mai eficient particulele de praf. Captează la fel de eficient polenul, prevenind alergiile sezoniere. Filtrul HEPA împreună cu filtrarea în 5 faze returnează aerul purificat înapoi în casă. Unico are un boiler de abur integrat, care generează abur în mod continuu. Acest lucru nu numai că va economisi bani pentru produse chimice, dar veți curăța și igienic și delicat pentru mediul înconjurător. Aparatele de curățat cu abur Unico au dovedit în testele efectuate de laboratoare independente că elimină efectiv până la 99,99% dintre cele mai frecvente bacterii și viruși.
 
Peria inovativă Multibrush se ocupă de toate - aspirare, curățare cu abur și uscare. Un singur clic reglează poziția periei în funcție de suprafața de curățat și funcția acesteia. Nu este nevoie să introduceți accesoriile textile pentru curățarea cu abur sau uscare. Peria are peri fini, care nu zgârie suprafețe sensibile și inserții de cauciuc pentru curățarea și uscarea suprafețelor dificile. Unico MCV80_Total Clean & Turbo oferă o gamă largă de accesorii pentru a vă ajuta să curățați întreaga casă cu un singur dispozitiv.
 
Aparatul are 3 programe automate, cu care fiecare poate face cu o curățare temeinică. Doar selectați programul adecvat și acesta se va ocupa de totul în sine, indiferent dacă este vorba de calibrarea corectă a aburului sau puterea de aspirare sau o combinație a ambelor funcții. Mai mult, Unico este echipat cu reaprovizionare automată cu apă, datorită căreia este suficient să reîncărcați apa din mers fără a fi nevoie să opriți activitatea. Datorită mânerului practic extins, nu va trebui să vă îndoiți atunci când manipulați aparatul, ceea ce vă permite să vă deplasați liber în toate direcțiile. Atașați un suport special la mâner și aveți la îndemână toate accesoriile.
 
Unico MCV85_Total Clean & Turbo a fost proiectat și asamblat în Italia. S-a acordat o atenție și o grijă deosebită fiecărui pas pentru a asigura calitatea produsului final.
 

Codul de catalog:

 120302
Distribuie
polti

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide