Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Râșniță de condimente Orion, cu tavă, 2 buc. Râșniță de condimente Orion, cu tavă, 2 buc.
  Set de râșnițe transparente pentru sare și piper, cu parte din sticlă transparentă. Macină ușor condimentele pentru prepararea mâncărurilor, dar pot fi folosite și la masă.  Granulozitatea poate fi reglată din șurub. Sunt prevăzute cu mecanisme de măcinare ceramice, fiind suficient să îndepărtați capacul pentru a le folosi când este nevoie. Ambele râșnițe au dimensiuni de 13,6 x 6,5 cm și sunt așezate pe o tăviță din lemn de bambus. Astfel, pot fi păstrate în permanență pe masă sau pe blatul din bucătărie.
4,5 22
90

Râșniță de condimente Orion, cu tavă, 2 buc.

Râșniță de condimente Orion, cu tavă, 2 buc.

22 review-uri
89,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 89,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 30. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

Descriere

Set de râșnițe transparente pentru sare și piper, cu parte din sticlă transparentă. Macină ușor condimentele pentru prepararea mâncărurilor, dar pot fi folosite și la masă. 
Granulozitatea poate fi reglată din șurub. Sunt prevăzute cu mecanisme de măcinare ceramice, fiind suficient să îndepărtați capacul pentru a le folosi când este nevoie. Ambele râșnițe au dimensiuni de 13,6 x 6,5 cm și sunt așezate pe o tăviță din lemn de bambus. Astfel, pot fi păstrate în permanență pe masă sau pe blatul din bucătărie.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 6,5 cm
Greutate: 0,71 kg
Înălţime: 13,6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox + sticlă

Codul de catalog:

 126790
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide