Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sârmă luminoasă Clarion 100 LED-uri, alb cald Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald
  Luminați-vă casa cu această instalație cu 100 de luminițe LED. Vă puteți lumina un corp de mobilier sau o puteți agăța în pomul de Crăciun ori pe perete. Destinată pentru utilizarea în interior. Funcție practică de temporizare. Distanța dintre luminițe este de 5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 10 cm.   Instalația este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în set.
4,5 216
30

Sârmă luminoasă Clarion 100 LED-uri, alb cald

Reducere
Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald Sârmă luminoasă  Clarion 100 LED-uri, alb cald

Sârmă luminoasă Clarion 100 LED-uri, alb cald

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Luminați-vă casa cu această instalație cu 100 de luminițe LED. Vă puteți lumina un corp de mobilier sau o puteți agăța în pomul de Crăciun ori pe perete. Destinată pentru utilizarea în interior. Funcție practică de temporizare. Distanța dintre luminițe este de 5 cm. Lungimea cablului de alimentare este de 10 cm.
 
Instalația este alimentată cu 3 baterii AA, care nu sunt incluse în set.

Parametri şi specificaţii

Culoare: galben
Lungime: 500 cm

Codul de catalog:

 686034
Distribuie

Review-uri

4,5 (216 review-uri)
98 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide