Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set căni Maxwell Williams 2 buc.Fragrant Garden Set căni Maxwell  Williams 2 buc.Fragrant Garden
Set cești din porțelan 2 bucăți cu decorațiunea de rozmarin și arpagic din colecția Fragrant Garden Maxwell Williams. Datorită decorului ars și a calității porțelanului, ceștile pot fi folosite și în cuptorul cu microunde și în mașina de spălat vase. Colecția Fragrant Garden este o revigorare binevenită a porțeleanului alb de la Maxwell and Williams. Întreaga colecție este întrețăsută de motivul grădinilor și plantelor înflorite, alternând motive de rozmarin, usturoi, oregano și cimbru. Fragrant Garden excelează în bucătăriile sau cabanele mobilate tradițional, în special în combinație cu accesorii în stil tradițional de provincie.
4,5 32
11

Set căni Maxwell Williams 2 buc.Fragrant Garden

Set căni Maxwell Williams 2 buc.Fragrant Garden

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Set cești din porțelan 2 bucăți cu decorațiunea de rozmarin și arpagic din colecția Fragrant Garden Maxwell Williams. Datorită decorului ars și a calității porțelanului, ceștile pot fi folosite și în cuptorul cu microunde și în mașina de spălat vase.

Colecția Fragrant Garden este o revigorare binevenită a porțeleanului alb de la Maxwell and Williams. Întreaga colecție este întrețăsută de motivul grădinilor și plantelor înflorite, alternând motive de rozmarin, usturoi, oregano și cimbru. Fragrant Garden excelează în bucătăriile sau cabanele mobilate tradițional, în special în combinație cu accesorii în stil tradițional de provincie.

Codul de catalog:

 105906
Distribuie
maxwellwilliams

Review-uri

4,5 (32 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide