Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Solar de față EFBE-SCHOTT GB 836CN cu 6 tuburi UV colorate COSMEDICO, 105 W Solar de față EFBE-SCHOTT GB 836CN cu 6 tuburi UV colorate COSMEDICO, 105 W
 Solarul de față sau ”soarele fierbinte” EFBE-SCHOTT, cu 6 tuburi UV Philips, contribuie a crearea de vitamină D. Putere totală 105 W. Combinație de 3 tuburi cu lumină albastră cu 3 cu lumină roz, pentru bronz și regenerare.   Echipat cu un întrerupător cu temporizator care poate fi setat la 0-30 de minute și cu memorie de bronz pentru 4 persoane..   Albastru = relaxant; efect pozitiv asupra tensiunii arteriale și pulsului, stimulează absorbția oxigenului și reduce stresul. Roz = stimulant; are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și furnizează o energie pozitivă.   Ohelari de protecție sunt incluși în pachet.
3,0 5
979

Solar de față EFBE-SCHOTT GB 836CN cu 6 tuburi UV colorate COSMEDICO, 105 W

Transport gratuit
Solar de față EFBE-SCHOTT GB 836CN cu 6 tuburi UV colorate COSMEDICO, 105 W

Solar de față EFBE-SCHOTT GB 836CN cu 6 tuburi UV colorate COSMEDICO, 105 W

5 review-uri
978,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 978,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: luni 03. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 186 Norocei

DescriereSolarul de față sau ”soarele fierbinte” EFBE-SCHOTT, cu 6 tuburi UV Philips, contribuie a crearea de vitamină D. Putere totală 105 W. Combinație de 3 tuburi cu lumină albastră cu 3 cu lumină roz, pentru bronz și regenerare.
 
Echipat cu un întrerupător cu temporizator care poate fi setat la 0-30 de minute și cu memorie de bronz pentru 4 persoane..
 
Albastru = relaxant; efect pozitiv asupra tensiunii arteriale și pulsului, stimulează absorbția oxigenului și reduce stresul.
Roz = stimulant; are un efect pozitiv asupra sistemului imunitar și furnizează o energie pozitivă.
 
Ohelari de protecție sunt incluși în pachet.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Consum de energie: 105 W
Înălţime: 34 cm
Lăţime: 26 cm

Codul de catalog:

 353372
Distribuie

Review-uri

3,0 (5 review-uri)
80 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide