Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Șoricel Lumpin Azumi, 28 cm Șoricel Lumpin Azumi, 28 cm
 Faceți cunoștință cu Azumi, o șoricică cu blană albă, o japoneză, care umblă mereu peste tot. Are un glas pițigăiat și urechi mari.   Provine din marea familie Lumpin. Fiecare dintre ei este din alt colț al lumii, dar toți au o misiune comună. Să fie cei mai buni prieten, să fie cu copiii când acești adorm și când se trezesc și să fie alături de ei în timpul liber. Această jucărie din pluș este fabricată dintr-un material catifelat, foarte plăcut la atingere.
4,5 15
54

Șoricel Lumpin Azumi, 28 cm

Șoricel Lumpin Azumi, 28 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaceți cunoștință cu Azumi, o șoricică cu blană albă, o japoneză, care umblă mereu peste tot. Are un glas pițigăiat și urechi mari.
 
Provine din marea familie Lumpin. Fiecare dintre ei este din alt colț al lumii, dar toți au o misiune comună. Să fie cei mai buni prieten, să fie cu copiii când acești adorm și când se trezesc și să fie alături de ei în timpul liber. Această jucărie din pluș este fabricată dintr-un material catifelat, foarte plăcut la atingere.

Parametri şi specificaţii

Înălţime: 28 cm
Vârsta recomandată de la: 0 luni

Codul de catalog:

 690548
Distribuie
lumpin

Review-uri

4,5 (15 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide