Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sticlă Toro cu dop Sate, 260 ml Sticlă Toro cu dop Sate, 260 ml
 Sticla cu un motiv frumos de Crăciun este perfectă pentru siropuri de casă sau pentru un lichior delicios. Sticluța de 540 ml cu capac cu clips vă rezolvă problema servirii, conservării și depozitării acestora. Este, de asemenea, un excelent sfat de cadou pentru familie, prieteni și colegi de serviciu. Sigiliul din silicon și închiderea cu clips asigură că conținutul nu se va vărsa.
0,0 0
17

Sticlă Toro cu dop Sate, 260 ml

Sticlă Toro cu dop Sate, 260 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSticla cu un motiv frumos de Crăciun este perfectă pentru siropuri de casă sau pentru un lichior delicios. Sticluța de 540 ml cu capac cu clips vă rezolvă problema servirii, conservării și depozitării acestora. Este, de asemenea, un excelent sfat de cadou pentru familie, prieteni și colegi de serviciu.

Sigiliul din silicon și închiderea cu clips asigură că conținutul nu se va vărsa.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Diametru: 6 cm
Înălţime: 20 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă + metal + plastic
Volum: 260 ml

Codul de catalog:

 132186
Distribuie
toro

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide