Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Stor easyfix Broderie gri-bej, 114 x 160 cm Stor easyfix Broderie gri-bej, 114 x 160 cm
 Storul easyfix permite trecerea luminii, din faptul că se montează simplu pe rama ferestrei, fără perforare şi înşurubare şi include un profil portant. Decorul frumos vă permite să daţi un nou aer casei dvs. Cu aceste storuri veţi fi moderni. Pachetul include şi acesoriile de fixare.
5,0 1
111

Stor easyfix Broderie gri-bej, 114 x 160 cm

Stor easyfix Broderie gri-bej, 114 x 160 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereStorul easyfix permite trecerea luminii, din faptul că se montează simplu pe rama ferestrei, fără perforare şi înşurubare şi include un profil portant. Decorul frumos vă permite să daţi un nou aer casei dvs. Cu aceste storuri veţi fi moderni. Pachetul include şi acesoriile de fixare.

Codul de catalog:

 219465
Distribuie
gardinia

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide