Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport pom de Crăciun Tetragon, verde Suport pom de Crăciun Tetragon, verde
 CumpăCumpărați-vă acest suport masic în care puteți fixa pomi de Crăciun înalți de până la 2,1 m, fără grijă că se vor răsturna. Este potrivit pentru tulpini de până la 12 cm. Tulpina poate fi ancorată cu patru șuruburi de fixare, care oferă o siguranță maximă. Datorită rezervorului de apă de 2 litri, pomul de Crăciun vă va rezista foarte mult timp.
4,5 41
80

Suport pom de Crăciun Tetragon, verde

Suport pom de Crăciun Tetragon, verde

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCumpăCumpărați-vă acest suport masic în care puteți fixa pomi de Crăciun înalți de până la 2,1 m, fără grijă că se vor răsturna. Este potrivit pentru tulpini de până la 12 cm. Tulpina poate fi ancorată cu patru șuruburi de fixare, care oferă o siguranță maximă. Datorită rezervorului de apă de 2 litri, pomul de Crăciun vă va rezista foarte mult timp.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 46 cm
Culoare: verde
Înălţime: 21 cm
Lăţime: 46 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 690242
Distribuie

Review-uri

4,5 (41 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide