Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tescoma Coș de gunoi cu pedală PRESIDENT, 12 l Tescoma Coș de gunoi cu pedală PRESIDENT, 12 l
 Coș de gunoi elegant pentru casă și birou. Fabricat din oțel inoxidabil cu un tratament special de suprafață împotriva amprentelor digitale. Coșul este cu pedală, deschideți confortabil capacul apăsând ușor pedala spațioasă, închiderea este ușoară și fără zgomot.În timpul utilizării, veți aprecia blocarea ușoară a capacului în poziția deschisă pentru încărcarea treptată a deșeurilor.Curățare: curățați cu o cârpă umedă și uscați.Garanție: 3 ani.
4,5 5
375

Tescoma Coș de gunoi cu pedală PRESIDENT, 12 l

Transport gratuit
Tescoma Coș de gunoi cu pedală PRESIDENT, 12 l Tescoma Coș de gunoi cu pedală PRESIDENT, 12 l

Tescoma Coș de gunoi cu pedală PRESIDENT, 12 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCoș de gunoi elegant pentru casă și birou. Fabricat din oțel inoxidabil cu un tratament special de suprafață împotriva amprentelor digitale.
Coșul este cu pedală, deschideți confortabil capacul apăsând ușor pedala spațioasă, închiderea este ușoară și fără zgomot.În timpul utilizării, veți aprecia blocarea ușoară a capacului în poziția deschisă pentru încărcarea treptată a deșeurilor.Curățare: curățați cu o cârpă umedă și uscați.Garanție: 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 25,5 cm
Greutate: 2,4 kg
Înălţime: 42 cm
Lăţime: 31 cm
Material: inox + plastic
Volum: 12 l

Codul de catalog:

 121299
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide