Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie de clătite Berlinger Haus Gray StoneTouch Line, 25 cm Tigaie de clătite Berlinger Haus Gray StoneTouch Line, 25 cm
 Această tigaie de clătite, forjată din aliaj de aluminiu, cu suprafață marmorată în 3 straturi Stone Touch Marble, are o suprafață non-aderentă cu aspect de piatră. Veți prepara niște clătite minunate care nu se vor lipi și se întorc ușor, fără multă grăsime. Tigaia are mâner nituit din inox învelit în silicon, care rămâne rece și nu arde în tipul gătitului. Suprafața non-aderentă a tigăii este foarte dură și rezistentă la zgârieturi. Conductibilitatea termică înaltă asigură un gătit rapid şi economic - este caldă mult timp. Tigaia este rezistentă la șocuri și la deformare. Este adecvat pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție. Potrivită şi pentru cuptoare până o temperatură maximă 200°C. ECOfriendly - materiale utilizate nu conțin substanțe toxice, cum ar fi PFOA, plumb și cadmiu. Materiale: aluminiu forjat / inox 18/10 / silicon.
0,0 0
142

Tigaie de clătite Berlinger Haus Gray StoneTouch Line, 25 cm

Tigaie de clătite Berlinger Haus Gray StoneTouch Line, 25 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă tigaie de clătite, forjată din aliaj de aluminiu, cu suprafață marmorată în 3 straturi Stone Touch Marble, are o suprafață non-aderentă cu aspect de piatră. Veți prepara niște clătite minunate care nu se vor lipi și se întorc ușor, fără multă grăsime. Tigaia are mâner nituit din inox învelit în silicon, care rămâne rece și nu arde în tipul gătitului.
Suprafața non-aderentă a tigăii este foarte dură și rezistentă la zgârieturi. Conductibilitatea termică înaltă asigură un gătit rapid şi economic - este caldă mult timp. Tigaia este rezistentă la șocuri și la deformare. Este adecvat pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție. Potrivită şi pentru cuptoare până o temperatură maximă 200°C. ECOfriendly - materiale utilizate nu conțin substanțe toxice, cum ar fi PFOA, plumb și cadmiu. Materiale: aluminiu forjat / inox 18/10 / silicon.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 25 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 2 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 125825
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide