Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm
 O tigaie turnată solidă, cu o suprafață non-aderentă de înaltă calitate. Cu ea veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Se poate agăța. Este adecvat pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție.   Vasele Grande sunt compatibile cu mașina de spălat vase, dar agenții de curățare agresivi pot deteriora stratul exterior de silicon al mânerelor sau pot oxida ușor fundul. Această stare nu afectează procesul de gătit, nu dăunează sănătății și nu poate constitui un motiv de reclamație. Dacă doriți să evitați acest lucru, nu spălați vasele în mașina de spălat vase. Se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie.   Materiale: aluminiu cu tratament de suprafață - în interior este o suprafață non-aderentă din 2 straturi, în exterior este un strat de PTFE, bachelită
5,0 1
153

Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm

Noutate
Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm

Tigaie Orion GRANDE WOODEN, 28 cm

1 review-uri
152,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 11. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 46 Norocei

DescriereO tigaie turnată solidă, cu o suprafață non-aderentă de înaltă calitate. Cu ea veți putea prăji, coace și fierbe cu o cantitate minimă de grăsime. Se poate agăța. Este adecvat pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv prin inducție.
 
Vasele Grande sunt compatibile cu mașina de spălat vase, dar agenții de curățare agresivi pot deteriora stratul exterior de silicon al mânerelor sau pot oxida ușor fundul. Această stare nu afectează procesul de gătit, nu dăunează sănătății și nu poate constitui un motiv de reclamație. Dacă doriți să evitați acest lucru, nu spălați vasele în mașina de spălat vase. Se recomandă folosirea unor mănuși de bucătărie.
 
Materiale: aluminiu cu tratament de suprafață - în interior este o suprafață non-aderentă din 2 straturi, în exterior este un strat de PTFE, bachelită

Diametru: 28 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 6,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da
 119193
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide