Trefl Puzzle Purcel Peppa, 10 buc. Trefl Puzzle Purcel Peppa, 10 buc.
 Mega-Puzzle Trefl pentru copii, cu tema serialului animat Purcelușul Peppa.   Pachetul conține: patru puzzle cu 20 de piese, trei puzzle cu 35 de piese și trei puzzle cu 48 de piese. Dimensiuni puzzle-lui compus 4x (16,7 x 15,6 cm), 6x ( 22,3 x 15,6 cm).   Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Puzzle-ul pentru copii se potrivește excelent pentru toate categoriile de vârstă. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii.   Trefl puzzle sunt o alegere bună pentru o distracție pe măsură.
5,0 9
55

Trefl Puzzle Purcel Peppa, 10 buc.

Trefl Puzzle Purcel Peppa, 10 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMega-Puzzle Trefl pentru copii, cu tema serialului animat Purcelușul Peppa.
 
Pachetul conține: patru puzzle cu 20 de piese, trei puzzle cu 35 de piese și trei puzzle cu 48 de piese. Dimensiuni puzzle-lui compus 4x (16,7 x 15,6 cm), 6x ( 22,3 x 15,6 cm).
 
Compunerea puzzle-urilor dezvoltă excelent dexteritatea, antrenează abilități motrice fine și capacitatea de observare și umple timpul liber. Puzzle-ul pentru copii se potrivește excelent pentru toate categoriile de vârstă. Fiecare puzzle compus poate fi descompus și compus în mod repetat, sau motivul compus rezultat poate fi lipit și transformat într-o decorațiune pentru camera de copii.
 
Trefl puzzle sunt o alegere bună pentru o distracție pe măsură.

Motiv din poveste: Purcelușa Peppa
Vârsta recomandată de la: 4 ani
 685534
Distribuie
trefl

Review-uri

5,0 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide