Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră
 Trebuie să vă treziți dimineața și o cană mică este foarte mică pentru dvs.? Cana mare din colecția Animal va fi un tovarăș ideal pentru băutorii mari de cafea și ceai. Cu această cană, ar trebui să faceți față unei dimineți somnoroase.   Adăugați puțin auriu momentelor de savurare a ceaiului. Cu o linguriță aurie care face parte din acest set „zebră”, cu siguranță nu va fi foarte greu. O puteți utiliza pentru amestecarea ceaiului sau pentru a savura un terci de mic dejun sau pentru a le oferi oaspeților o înghețată minunată de casă.   Farfuria albă cu un model cu zebră și o linie aurie va servi drept o farfurie elegantă pentru deserturile mai mici, pentru pliculețele de ceai sau o puteți folosi și ca suport pentru bijuterii mici, adică inele, brățări sau lanțuri.
0,0 0
55

Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră

Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră

54,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereTrebuie să vă treziți dimineața și o cană mică este foarte mică pentru dvs.? Cana mare din colecția Animal va fi un tovarăș ideal pentru băutorii mari de cafea și ceai. Cu această cană, ar trebui să faceți față unei dimineți somnoroase.
 
Adăugați puțin auriu momentelor de savurare a ceaiului. Cu o linguriță aurie care face parte din acest set „zebră”, cu siguranță nu va fi foarte greu. O puteți utiliza pentru amestecarea ceaiului sau pentru a savura un terci de mic dejun sau pentru a le oferi oaspeților o înghețată minunată de casă.
 
Farfuria albă cu un model cu zebră și o linie aurie va servi drept o farfurie elegantă pentru deserturile mai mici, pentru pliculețele de ceai sau o puteți folosi și ca suport pentru bijuterii mici, adică inele, brățări sau lanțuri.

Culoare: alb + negru
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9,7 cm
Înălţime: 11,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: porțelan
Volum: 430 ml
 119725
Distribuie
altom

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide