Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră
 Trebuie să vă treziți dimineața și o cană mică este foarte mică pentru dvs.? Cana mare din colecția Animal va fi un tovarăș ideal pentru băutorii mari de cafea și ceai. Cu această cană, ar trebui să faceți față unei dimineți somnoroase.   Adăugați puțin auriu momentelor de savurare a ceaiului. Cu o linguriță aurie care face parte din acest set „zebră”, cu siguranță nu va fi foarte greu. O puteți utiliza pentru amestecarea ceaiului sau pentru a savura un terci de mic dejun sau pentru a le oferi oaspeților o înghețată minunată de casă.   Farfuria albă cu un model cu zebră și o linie aurie va servi drept o farfurie elegantă pentru deserturile mai mici, pentru pliculețele de ceai sau o puteți folosi și ca suport pentru bijuterii mici, adică inele, brățări sau lanțuri.
5,0 5
55

Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră

Altom Set jumbo de porțelan 430 ml, Zebră

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereTrebuie să vă treziți dimineața și o cană mică este foarte mică pentru dvs.? Cana mare din colecția Animal va fi un tovarăș ideal pentru băutorii mari de cafea și ceai. Cu această cană, ar trebui să faceți față unei dimineți somnoroase.
 
Adăugați puțin auriu momentelor de savurare a ceaiului. Cu o linguriță aurie care face parte din acest set „zebră”, cu siguranță nu va fi foarte greu. O puteți utiliza pentru amestecarea ceaiului sau pentru a savura un terci de mic dejun sau pentru a le oferi oaspeților o înghețată minunată de casă.
 
Farfuria albă cu un model cu zebră și o linie aurie va servi drept o farfurie elegantă pentru deserturile mai mici, pentru pliculețele de ceai sau o puteți folosi și ca suport pentru bijuterii mici, adică inele, brățări sau lanțuri.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb + negru
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9,7 cm
Înălţime: 11,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: porțelan
Volum: 430 ml

Codul de catalog:

 119725
Distribuie
altom

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide