Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Kela Spatulă RONDO Kela Spatulă RONDO
 Ustensilele de bucătărie de la marca germană Kela din colecția RONDO sunt fabricate din metal cu o utilizare minimă a materialelor plastice. Spatula este fabricată din oțel inoxidabil, este proiectată pentru uz profesional și casnic. Este dotată cu orificiu pentru a putea fi agățată, se întreține ușor.
5,0 3
76

Kela Spatulă RONDO

DescriereUstensilele de bucătărie de la marca germană Kela din colecția RONDO sunt fabricate din metal cu o utilizare minimă a materialelor plastice. Spatula este fabricată din oțel inoxidabil, este proiectată pentru uz profesional și casnic. Este dotată cu orificiu pentru a putea fi agățată, se întreține ușor.

Parametri şi specificaţii

Lăţime: 8 cm
Lungime: 33,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox

Codul de catalog:

 120493
Distribuie
kela

Review-uri

5,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide