Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bețe de trekking Sportwell Nawalla, negru Bețe de trekking Sportwell Nawalla, negru
  Mergeți cu plăcere la ture sau la plimbări lungi? Cumpărați-vă aceste bețe de trekking, care au o înălțime reglabilă de la 72 la 145 cm. Mânerul modelat, din cauciuc și cu bucle, facilitează priza, iar sistemul Antishock permite o mișcare confortabilă în teren, protejând mușchii, ligamentele și articulațiile.   Vârful de oțel asigură transmisie optimă a puterii și stabilitate, bețele putând fi folosite și în ture de munte. Dopurile din cauciuc sunt potrivite pentru suprafețe drepte și rozetele detașabile pentru zăpadă. Materialul de înaltă calitate ALU 6061, cu fibre de carbon, asigură o durată lungă de viață.
4,5 44
104

Bețe de trekking Sportwell Nawalla, negru

Bețe de trekking Sportwell Nawalla, negru

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Mergeți cu plăcere la ture sau la plimbări lungi? Cumpărați-vă aceste bețe de trekking, care au o înălțime reglabilă de la 72 la 145 cm. Mânerul modelat, din cauciuc și cu bucle, facilitează priza, iar sistemul Antishock permite o mișcare confortabilă în teren, protejând mușchii, ligamentele și articulațiile.
 
Vârful de oțel asigură transmisie optimă a puterii și stabilitate, bețele putând fi folosite și în ture de munte. Dopurile din cauciuc sunt potrivite pentru suprafețe drepte și rozetele detașabile pentru zăpadă. Materialul de înaltă calitate ALU 6061, cu fibre de carbon, asigură o durată lungă de viață.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 1,8 cm
Greutate: 0,84 kg
Înălţime: 145 cm

Codul de catalog:

 683815
Distribuie

Review-uri

4,5 (44 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide