Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bino Desen cu apă Ţestoasa Bino Desen cu apă Ţestoasa
 Faceți magie cu țestoasa noastră și desenați cu apă! Pentru acestă creație aveți nevoie doar de puțină apă - și cu ajutorul baghetei magice imaginea va deveni vizibilă și colorată. Prin uscare dispare din nou. Magie cu apă care taie respirația.
4,0 4
44

Bino Desen cu apă Ţestoasa

Bino Desen cu apă Ţestoasa

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereFaceți magie cu țestoasa noastră și desenați cu apă! Pentru acestă creație aveți nevoie doar de puțină apă - și cu ajutorul baghetei magice imaginea va deveni vizibilă și colorată. Prin uscare dispare din nou. Magie cu apă care taie respirația.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Înălţime: 64 cm
Lăţime: 71 cm
Vârsta recomandată de la: 1 an

Codul de catalog:

 700590
Distribuie
bino

Review-uri

4,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide