Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Boluri pentru copt 2 buc Boluri pentru copt 2 buc
Bolurile pentru copt sunt ideale pentru pregătirea și servirea preparatelor. Le puteți utiliza la copt, rumenit și păstrarea preparatelor. Grație mărimii sale practice, încape chiar o porție de desert sau budincă, astfel servirea va fi o joacă. Bolurile sunt potrivite pentru cuptorul cu microunde și se pot spăla în mașina de spălat vase. Se livrează la set de 2 bucăți.
4,5 267
12

Boluri pentru copt 2 buc

Descriere

Bolurile pentru copt sunt ideale pentru pregătirea și servirea preparatelor. Le puteți utiliza la copt, rumenit și păstrarea preparatelor. Grație mărimii sale practice, încape chiar o porție de desert sau budincă, astfel servirea va fi o joacă.

Bolurile sunt potrivite pentru cuptorul cu microunde și se pot spăla în mașina de spălat vase. Se livrează la set de 2 bucăți.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 9 cm
Înălţime: 4,6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: ceramică
Mărime: diam. 9 cm
Volum: 185 ml

Codul de catalog:

 192319
Distribuie

Review-uri

4,5 (267 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide