Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Briceag Mikov 115-NH-3/AK Praktik,portocaliu Briceag Mikov 115-NH-3/AK Praktik,portocaliu
 Briceagul Praktik este un instrument multifuncțional. Lama sa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate 420 53-55 HRc. Forma ergonomică a plăselelor asigură o prindere foarte confortabilă. Briceagul Praktik este echipat cu o siguranță (linerlock) care împiedică deplasarea nedorită a lamei. Briceagul poate fi folosit la tăierea alimentelor, în natură sau la grădinărit. Datorită inelului cu care este prevăzut poate fi agăța la curea pentru a nu-l pierde.   Firma Mikov are sediul în inima regiunii Českosaské Švýcarsko, în orașul Mikulášovice. Este un producător de cuțite tradițional, de renume mondial, urmând o tradiție în domeniul fabricării de cuțite care datează din 1794.
0,0 0
80

Briceag Mikov 115-NH-3/AK Praktik,portocaliu

Briceag Mikov 115-NH-3/AK Praktik,portocaliu

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereBriceagul Praktik este un instrument multifuncțional. Lama sa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate 420 53-55 HRc. Forma ergonomică a plăselelor asigură o prindere foarte confortabilă. Briceagul Praktik este echipat cu o siguranță (linerlock) care împiedică deplasarea nedorită a lamei. Briceagul poate fi folosit la tăierea alimentelor, în natură sau la grădinărit. Datorită inelului cu care este prevăzut poate fi agăța la curea pentru a nu-l pierde.
 
Firma Mikov are sediul în inima regiunii Českosaské Švýcarsko, în orașul Mikulášovice. Este un producător de cuțite tradițional, de renume mondial, urmând o tradiție în domeniul fabricării de cuțite care datează din 1794.

Parametri şi specificaţii

Culoare: portocaliu
Greutate: 0,12 kg
Lăţime: 1,5 cm
Lungime: 11 cm
Lungime cuţit: 9 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 117553
Distribuie
mikov

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide