Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Briceag pliabil Mikov 100-NH-6 A Stovka Briceag pliabil Mikov 100-NH-6 A Stovka
 Stovka este un briceag pliabil tradițional. Unul dintre principalele avantaje ale acestui briceag constă din faptul că încape în orice buzunar și de aceea este companion ideal pentru orice ocazie. Briceagul poate fi folosit la camping, la tăierea alimentelor, în natură sau la grădinărit. Lama briceagului este fabricată din oțel inoxidabil de calitate 420, cu duritate 53-55 HRc. Plăselele elegante sunt fabricate din plastic rezistent și cad bine în mână. Briceagul este echipat cu o lamă mică, un deschizător de sticle, o șurubelniță, o canelură pentru dezizolarea conductoarelor, un tirbușon, un pin și un deschizător de conserve. Stovka este un produs de calitate al firmei de cuțite Mikov. Firma Mikov are sediul în inima regiunii Českosaské Švýcarsko, în orașul Mikulášovice. Este un producător de cuțite tradițional, de renume mondial, urmând o tradiție în domeniul fabricării de cuțite care datează din 1794.
0,0 0
84

Briceag pliabil Mikov 100-NH-6 A Stovka

Briceag pliabil Mikov 100-NH-6 A Stovka

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereStovka este un briceag pliabil tradițional. Unul dintre principalele avantaje ale acestui briceag constă din faptul că încape în orice buzunar și de aceea este companion ideal pentru orice ocazie. Briceagul poate fi folosit la camping, la tăierea alimentelor, în natură sau la grădinărit.
Lama briceagului este fabricată din oțel inoxidabil de calitate 420, cu duritate 53-55 HRc. Plăselele elegante sunt fabricate din plastic rezistent și cad bine în mână. Briceagul este echipat cu o lamă mică, un deschizător de sticle, o șurubelniță, o canelură pentru dezizolarea conductoarelor, un tirbușon, un pin și un deschizător de conserve.
Stovka este un produs de calitate al firmei de cuțite Mikov. Firma Mikov are sediul în inima regiunii Českosaské Švýcarsko, în orașul Mikulášovice. Este un producător de cuțite tradițional, de renume mondial, urmând o tradiție în domeniul fabricării de cuțite care datează din 1794.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Greutate: 0,08 kg
Lăţime: 1,2 cm
Lungime: 9 cm
Lungime cuţit: 7 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 117323
Distribuie
mikov

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide