Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Buchet de Bujori artificiali, roz închis, 24 cm Buchet de Bujori artificiali, roz închis, 24 cm
 Dacă vă plac plantele cu flori, dar nu aveți mare succes în creșterea lor, această floare artificială cu o frumoasă inflorescență este soluția ideală pentru dumneavoastră. Aceasta va înviora colțurile mai întunecate ale casei și vă puteți bucura de ea ani de zile, fără a fi nevoie de întreținere.
4,5 22
-1

Buchet de Bujori artificiali, roz închis, 24 cm

Buchet de Bujori artificiali, roz închis, 24 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereDacă vă plac plantele cu flori, dar nu aveți mare succes în creșterea lor, această floare artificială cu o frumoasă inflorescență este soluția ideală pentru dumneavoastră. Aceasta va înviora colțurile mai întunecate ale casei și vă puteți bucura de ea ani de zile, fără a fi nevoie de întreținere.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roz
Înălţime: 24 cm

Codul de catalog:

 683333
Distribuie

Review-uri

4,5 (22 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide