Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană Bufniţă roşie, 600 ml Cană Bufniţă roşie, 600 ml
  Dacă încă nu vă plac bufniţele, această cană cu siguranţă vă va face să vă îndrăgostiţi de ele. O cană mare pentru băutorii de cafea şi de ceai. Aveţi nevoie dă vă treziţi dimineaţa şi o cană mică nu vă este suficientă? Somnolenţa matinală o să vă dispară cu sigurnaţă dacă folosiţi această cană. Cana se poate spăla în maşina de spălat vase, dare recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra culorile perfecte.   Înveseliţi-vă bucătăria cu aceste bufniţe simpatice. Bufniţa - simbol al înţelepciunii - în combinaţia coloristică negru-roşu, va încânta orice suflet glumeţ. Articolele din această colecţie veselă de textile şi porţelanuri pentru bucătărie pot fi şi cadouri simpatice. Întreaga colecţie Bufniţe este AICI.
4,5 64
30

Cană Bufniţă roşie, 600 ml

Cană Bufniţă roşie, 600 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Dacă încă nu vă plac bufniţele, această cană cu siguranţă vă va face să vă îndrăgostiţi de ele. O cană mare pentru băutorii de cafea şi de ceai. Aveţi nevoie dă vă treziţi dimineaţa şi o cană mică nu vă este suficientă? Somnolenţa matinală o să vă dispară cu sigurnaţă dacă folosiţi această cană. Cana se poate spăla în maşina de spălat vase, dare recomandăm să se spele manual, pentru a se păstra culorile perfecte.
 
Înveseliţi-vă bucătăria cu aceste bufniţe simpatice. Bufniţa - simbol al înţelepciunii - în combinaţia coloristică negru-roşu, va încânta orice suflet glumeţ. Articolele din această colecţie veselă de textile şi porţelanuri pentru bucătărie pot fi şi cadouri simpatice. Întreaga colecţie Bufniţe este AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Cuptor cu microunde: Da
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 600 ml

Codul de catalog:

 105699
Distribuie

Review-uri

4,5 (64 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide